Työn­antajalle

Tarvitsemme töihin jokaisen osaajan

Aidosti tasa-arvoisessa Suomessa yhdenvertaisuuden pitäisi olla itsestäänselvyys. Syrjintä ei saisi estää kenenkään työllistymistä tai onnistumista työssä. Syrjimättömyys on meidän kaikkien etu, sillä tarvitsemme töihin jokaisen osaajan.

Syrjimättömyydestä säädetään tasa-arvolaissa ja yhdenvertaisuuslaissa – lakien mukaan työnantajan tulee edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, eikä työnantaja saa syrjiä työntekijöitä tai työnhakijoita. Työsyrjinnän poistamiseksi tarvitaan kuitenkin myös asennemuutosta, tietoisuuden lisäämistä ja hyvää yhteishenkeä.

Koulutuksia työsyrjinnästä

Tarjoamme mukaan lähteville yrityksille mahdollisuuden erilaisiin koulutuksiin työsyrjinnän aiheen ympärillä. Voit tilata koulutuksen yhteydenottolomakkeen kautta, täyttämällä tämän lomakkeen tai ottamalla yhteyttä katja.leppanen(at)ek.fi

  • Koulutus 1: Yhdenvertaisuusasiantuntijan luento ja työpaja lainsäädännön vaatimuksista yrityksessä
  • Koulutus 2: Asiantuntijoiden taustahaastattelut ja analyysi yrityksen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmien viestinnän nykytilasta
  • Koulutus 3: Asiantuntijoiden inspiraatioluento ja –työpaja yhdenvertaisuuden ja monimuotoisuuden hyödyistä
  • Koulutus 4: Sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnitelma yrityksen yhdenvertaisuusnäkökulmasta

Ilmoittaudu mukaan

Voit ilmoittautua mukaan kampanjaan jolloin sitoudut edistämään kaikille avointa työkulttuuria yrityksessäsi tai yhteisössäsi. Ilmoittautumisen kautta organisaatiosi logo tulee näkyville kampanjasivustolle.

Ilmoittaudu mukaan kampanjaan

 

Tilaa koulutus Tai Materiaaleja

Kampanjan yhteydessä on mahdollisuus tilata oheistuotteita (t-paitoja, tarroja, julisteita), sähköisiä materiaaleja some-käyttöön sekä koulutuksia aiheen ympärillä. Materiaaleja on mahdollista saada myös personoituina yrityksen logolla.

Tilaa koulutus tai materiaaleja

Tai ota yhteyttä katja.leppanen(at)ek.fi