För arbetsgivare

på jobbet behöver vi varje expert

I ett verkligt jämställdt Finland bör detta vara en självklarhet. Diskriminering får inte hindra någons anställning eller framgång på jobbet. Icke-diskriminering gagnar oss alla, för på jobbet behöver vi varje expert.

Icke-diskriminering ingår i jämställdhetslagen. Enligt lagen måste arbetsgivaren främja jämställdhet och likvärdighet, och arbetsgivaren får inte diskriminera arbetstagare eller arbetssökande. För att eliminera diskriminering på arbetsmarknaden finns det emellertid ett behov av förändringar i attityder, medvetenhet och en bra laganda.

utbildningar runt diskriminering på arbetsplatsen

Vi erbjuder deltagande företag en möjlighet att genomgå olika utbildningar kring ämnet diskriminering på arbetsplatsen. Du kan boka utbildningar via kontaktformulären eller genom att fylla i detta formulär.

  • Utbildning 1: Föreläsning och workshop om lagstiftningskrav i företaget, ledd av en expert inom likvärdighet
  • Utbildning 2: Bakgrundsintervju och analys av det nuvarande läget inom kommunikation för företagets jämställdhetsplaner
  • Utbildning 3: En inspirationsföreläsning och workshop om fördelarna med jämställdhet och mångfald
  • Utbildning 4: En intern och extern kommunikationsplan från företagets jämställdhetsperspektiv

anmäl dig med

Du kan anmäla dig till kampanjen och visa att du förbinder dig att främja en öppen arbetskultur i ditt företag eller förening. Då du anmält dig, kommer företagets logotyp att synas på kampanjens webbsida.

Anmäla dig med i kampanjen

 

boka utbildning

I samband med kampanjen kan du beställa tillbehör (t-shirts, klistermärken, affischer), elektroniska material för sociala medier och utbildningar runt ämnet. Mera information om dessa får du via kontaktformuläret.

Boka utbildningar